email
 Home  |  GL Blog  |  Forum  |  News  |  Tournament News  |  Conservation  |  Videos  |  Join  |  Youth  |  Site Map  |  Search  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertise  |  Online Shopping  |  Donate to this site reluctant


Great Lakes Bass Fishing Forum  - extensive bass fishing home page specializing in Great Lakes, Michigan, Indiana, Ohio, Wisconsin, Minnesota, Illinois, Iowa, Pennsylvania, New York and Ontario bass fishing techniques, news, issues, conservation, bass fishing reports, bass biology, tournament strategy, bass fishing lure and fishing tackle, bass fishing forum and fishing message board, logistics, weather and safety, and product information.

        Great Lakes Bass Fishing Forum

              Your Great Lakes and Michigan Online
               Bass Fishing and Tournament Community.

Advanced search  
Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 898HDSI problems  (Read 782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stackenem

898HDSI problems
« on: April 28, 2013, 09:42:51 AM »

So I got my new unit installed on the boat. I added a shoot thru transducer and the book says to set the unit on dual beam. When I do this I have no SI I have to go back to the SI transducer to use it. Also hooked up ethernet to 898 to my 788HDDI unit and I get networking on the 898 but not on the 788 so I cannot link the 2 together. Any body able to help me out.

Thanks
Bill
Logged
Remember you don't quit fishing when you get old, you get old when you quit fishing

fiker

  • GLBass Friends
  • Legend
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1,682
  • PB small mouth
  • View Gallery
Re: 898HDSI problems
« Reply #1 on: April 28, 2013, 03:23:32 PM »

Relying totally on memory, and you know how bad that can be. 
I don't have the ethernet I have the interlink. 
I believe that I had to set each unit to share  waypoints with each other and the interlink.  It should be a set up thing when you first turn them on. 

I don't remember doing anything special with the two SI transducers in the back.  Maybe I just lucked out, but the unit just switches back and forth between the two as needed.

I just did an update on the 898 SIc.  To do so, I had to reset to factory defaults, and yesterday everything worked just fine. 

Logged
So much water.  So many lures.  So little time.

Rick Fike
Vice president & Program Director Downriver Bass Association

www.buildwithmomentum.com 734.649.9390
Pages: [1]   Go Up
 

Advertisements


Visit Other Features of GreatLakesBass.com using the links below



Site Home | News | Videos | Bass Forum | Bass Tips | Articles | My Confidence Products | Tournaments

GL Blog | Weather | Fishing Pictures | Building Bass Boats | Conservation/Legislation | Bass Biology

Advertise | Site Sponsors | GreatLakesBass.com Store | Online Shopping

Site Map | Contact Us | Search | About Us | Links | Link to Us | Resources | Privacy Policy | Disclosure Policy
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot

VigLink badge